Fáradt, elgyötört vagy? Szeretnél testileg/lelkileg visszatöltődni?

A kineziológiai kezelés mellett szeretnék nektek még egy dolgot ajánlani, ha szeretnétek egy kicsit visszatölteni az „elemeiteket”. Sok tanulmány szól róla, hogy a modernkori ember testi/lelki fáradtságában óriási szerepe van a természettől való eltávolodásnak is. Ugyanis a természet, a fák, a víz, a föld, a kövek csodálatos energiákat tárolnak, melyek nyugtató, feltöltő, kiegyensúlyozó hatással vannak az emberre. Fontos lenne tehát egy picit visszatalálnunk a természetbe, újból rendszeresen időt tölteni fák, kőzetek, kövek, természetes vizek, föld közelében, akár kirándulás, akár kertészkedés, akár természetes vizekben való fürdés formájában.

Én most egy kirándulást javasolok nektek, ami a szokásos természeti tényezők mellett egy kis pluszt is nyújt. Nem messze tőlünk van egy hely – mégpedig Monoszlón a Hegyestű -, melyet az ezoterikus nézetek szerint egy erős, gyógyító energiamező is körülvesz, rengetegen megerősítik, hogy a túrákat követő természetes fáradtságérzés helyett igazi testi-lelki feltöltődést tapasztalnak magukon.

Monoszló - Hegyestű

Ez a hely nemcsak csodálatos bazaltoszlopai és kilátása miatt különleges, hanem Magyarország egyik energiaközpontja is.

Érdemes tehát ide kirándulni, ha egy kicsit szeretnétek megújítani magatokat, szeretnétek feltöltődni, energiát gyűjteni, lenyugodni, lecsillapítani a bennetek lévő mindennapi „zizgést”.

Facebook
Twitter